Uutiset - Hyvä tietää - News:

Vanhempainohjausta etäyhteyden välityksellä

Neuropsykologian erikoispsykologi PsL Emilia Luotoniemi tarjoaa vanhempainohjausta etäyhteyden välityksellä. Ohjauksen tavoitteena on tukea vanhempia lasten kehitykseen liittyvissä kysymyksissä.

Vanhempainohjauksessa voidaan miettiä esimerkiksi sitä, miten löytää sopiva tasapaino lapsen ominaisuuksien empaattisen ymmärtämisen ja toisaalta eteenpäin rohkaisevan kannustamisen välillä. Kuinka voin eläytyä lapsen tilanteeseen? Mistä tiedän mitä lapselta voi vaatia? Vanhempainohjauksessa tarjotaan aina tietoa siitä, millä tavoin lapsen vaikeudet ilmenevät arjessa ja miten lasta on mahdollista tukea. Siinä voidaan tarjota keinoja esimerkiksi haastaviin läksytilanteisiin. Vanhempainohjaus voi myös olla osa lapsen tai nuoren neuropsykologista kuntoutusta, jolloin siinä käsiteltävistä aiheista sovitaan yhteistyössä vanhemman ja kuntouttajan kanssa.

Vanhempainohjaus tapahtuu suojatun ja helppokäyttöisen doxy.me -yhteyden välityksellä. Etäohjaus sopii erityisen hyvin esimerkiksi toisella paikkakunnalla tai ulkomailla asuville lapsiperheille. Arjen kiireiden keskellä se myös säästää aikaa tavanomaiseen vastaanottokäyntiin verrattuna.

Esimerkkejä vanhempainohjauskokonaisuuksista (esim. 3-5 x45min):

  • Työkaluja haastaviin läksytilanteisiin
  • Erityisyys arjessa – miten tukea lasta
  • Vanhempien jaksamisen tukeminen

Emilia Luotoniemellä on 14 vuoden työkokemus neuropsykologin töistä sekä julkisella että yksityisellä sektorilla. Hän on työskennellyt lastenneurologian, lastenpsykiatrian ja foniatrian erikoisaloilla, työnohjaajana ja kouluttajana, tehnyt paljon yhteistyötä koulujen kanssa ja ohjannut vanhemmille suunnattuja ryhmiä. Hän on perehtynyt erityisesti oppimisvaikeuksiin, lasten neuropsykiatrisiin häiriöihin ja niiden kuntouttamiseen.

Tiedustelut ja ajanvaraus: emilia.luotoniemi (at) proneuron.fi / 0400 601 991

Neuropsykologista etätyönohjausta

Neuropsykologian erikoispsykologi, PsL (TOHJ) Emilia Luotoniemi tarjoaa neuropsykologista työnohjausta etäyhteyden välityksellä. Internetin avulla työnohjaukseen voi osallistua helposti myös pääkaupunkiseudun ulkopuolelta. Etätyönohjauksessa käytetään hyvin suojattua ja helppokäyttöistä, terveydenhuoltoa varten suunniteltua doxy.me -palvelua.

Emilia Luotoniemellä on 14 vuoden työkokemus neuropsykologin töistä sekä julkisella että yksityisellä sektorilla. Hän on työskennellyt lastenneurologian, lastenpsykiatrian ja foniatrian erikoisaloilla, työnohjaajana ja kouluttajana. Erityisesti hän on perehtynyt lasten neuropsykiatrisiin häiriöihin, oppimisvaikeuksiin ja neuropsykologiseen kuntouttamiseen. Työnohjauksessa voi käsitellä esimerkiksi neuropsykologisiin tutkimuksiin, kuntouttamiseen ja erotusdiagnostiikkaan sekä koulun ja vanhempien kanssa tehtävään yhteistyöhön liittyviä kysymyksiä.

Meiltä ADHD tutkimukset nopeasti ilman lähetettä!

Mistä johtuvat levottomuus ja keskittymisvaikeudet? Viekö arki voimasi? Miten saada vahvuudet käyttöön? 
Terapia- ja lääkärikeskus ProNeuron on erikoistunut ADHD:n ja samankaltaisten vaikeuksien diagnostiikkaan ja kokonaisvaltaiseen hoitoon. ProNeuronista saat kattavat eri asiantuntijoiden arviot, ohjeet, terapiat ja kuntoutukset lapsille, nuorille ja aikuisille.

Voit varata aikasi netistä milloin vain osoitteessa www.proneuron.fi
Puhelinajanvaraus: 0400 601 991 tai sähköpostitse: info@proneuron.fi
ProNeuron - Neurologian ja psykiatrian osaamista elämän eri vaiheisiiin.

Sosialiset taidot ja kommunikaatio sekä kehityksen tukeminen - tulossa kiinnostavaa ammatillista täydennyskoulutusta!

Syksyllä jatkamme innostunein mielin kouluttautumista moniammatillisiin ja käytännönläheisiin menetelmiin. Syyskuussa ja marraskuussa järjestämme koulutuspäivät Helsingissä:

ELÄMÄNKAARI - LAPSEN JA NUOREN KEHITYKSEN TUKEMINEN ERI IKÄVAIHEISSA YKSILÖ- JA PERHENÄKÖKULMISTA 21.9.2018
Kouluttajina:  Terveyspsykologian erikoispsykologi (PsL), nuorisopsykoterapeutti, psykoterapeuttikouluttaja ja työnohjaaja, varhaiskasvatuksen opettaja (KK) Niina Rita ja perheterapeutti (VET), psykiatrinen sairaanhoitaja Jani Kjäll
Lasten, nuorten ja aikuisten kanssa työskenteleville.

TEEMAPÄIVÄ 5: SOSIAALISTEN TAITOJEN JA KOMMUNIKAATION KUNTOUTUS 16.11.2018
Kouluttajina: Filosofian tohtori, puheterapeutti ja akatemiatutkija Soile Loukusa ja psykologi, kognitiivisen käyttäytymisterapian psykoterapeutti, psykoterapiakouluttaja ja työnohjaaja Sari Kujanpää
Lasten ja nuorten kanssa työskenteleville.

Kaikki kevään 2018 koulutuspäivämme saivat osallistujilta hyvää
palautetta. Sekä ammatillinen hyödyllisyys että luentojen
sisällöt saivat keskiarvon 4 (asteikolla 1-5).

Lue lisää syksyn koulutuspäivistä ja ilmoittaudu mukaan täältä (http://www.proneuron.fi/neuropsykiatria_nyt_teemapaivat_2018_koulutus/) (tai sivuiltamme kohdasta Koulutus ja hankkeet, Neuropsykiatria NYT teemapäivät).

Neuropsykiatria NYT - teemapäivä 6.4 oli inspiroiva!

Luennoimassa oli kognitiivisen käyttäytymisterapian psykoterapeutti ja valmentaja Sari Kujanpää. Päivä oli kerrassaan upea ja inspiroiva! Lämmin kiitos Sarille ja kaikille osallistujille! Osallistujamme antoivat palautteessa sisällöstä ja ammatillisesta hyödyllisyydestä tyypillisimmin 5 arvosanan asteikolla 1-5.


Tule mukaan kevään ja syksyn Teemapäivillemme ja inspiroidu! Tarkempia tietoja & ilmoittautuminen osoitteessa: http://www.proneuron.fi/neuropsykiatria_nyt_teemapaivat_2018_koulutus/

Neuropsykiatria NYT Teemapäivät 2018

Valittavanasi viisi ammattiosaamisen ydinaluetta:

•    Kuntoutusmotivaatio ja yhteistyösuhde
•    Toiminnanohjaus ja tarkkaavuus
•    Sosiaaliset taidot ja kommunikaatio
•    Tunnetaidot ja tunnesäätely
•    Elämänkaari - kehityksen tukeminen eri ikävaiheissa

Katsothan tarkemmat tiedot Teemapäivien sivuilta:

http://www.proneuron.fi/motivaatio_ja_yhteistyosuhde_koulutus/
http://www.proneuron.fi/toiminnanohjaus_ja_tarkkaavuus__2452018_koulutus/
http://www.proneuron.fi/tunnetaidot__2552018_koulutus/


Ilmoittautuminen avataan tammikuussa 2018!

ProNeuronin 24h verkkoajanvaraus palvelee jälleen!

Tutustu uudistettuun verkkoajanvaraukseemme. Saat varatusta ajastasi vahvistuksen sähköpostiisi.

Verkkoajanvaraukseen pääset tästä

Kaikki asiantuntijamme eivät ole  verkkoajanvarauksessa. Mikäli ette löydä sopivaa aikaa, olkaa hyvä ja ottakaa yhteyttä ajanvaraukseemme p. 0400 601 991 / info@proneuron.fi

Vapaita aikoja lasten, nuorten sekä aikuisten erikoislääkäreille

Muutamia vapaita aikoja varattavissa lasten erikoislääkäreille vielä lokakuulle.
 

Sydämellinen kiitos kaikille Neuropsykiatria NYT -koulutukseen osallistuneille!

Neuropsykiatria NYT -koulutus sujui innostuineissa ja keskustelevissa tunnelmissa viime viikon lopulla. Kiitokset antamastanne positiivisesta ja rakentavasta palautteesta! Käymme juuri palautetta läpi ja julkaisemme ensi viikolla tästä yhteenvetoa koulutuksen tunnelmakuvien kera. Luvassa myös pian lisätietoa Teemapäivistä 2018.

Vielä muutamia paikkoja vapaana Neuropsykiatria NYT- koulutukseen 14-15.9.2017

Syksyn suurin autismin, ADHD:n ja muun kehityksellisen neuropsykiatrisen ammattitaidon koulutus- ja verkostoitumistapahtuma lähestyy!

Ilmoittautuneita on jo lähemmäs 200 ja kiinnostuksen jatkuessa järjestimme lisäpaikkoja kaksipäiväiseen moniammatilliseen NEUROPSYKIATRIA NYT -  KEHITYKSELLINEN NEUROPSYKIATRIA LAPSUUDESTA AIKUISUUTEEN koulutukseemme 14. -15.9.2017 Helsingissä.

 

Vielä muutamia vapaita aikoja syyskuussa lasten ja nuorten erikoislääkäreille sekä (neuro)psykologin tutkimuksiin

Koulut ovat jälleen alkaneet. ProNeuronista saat asiantuntevat tutkimukset ja kartoitukset koulunkäyntiin liittyviin haasteisiin.
Meiltä löytyy kattavaa asiantuntemusta myös alle kouluikäisten lasten kehitykseen liittyvissä kysymyksissä. Tavoitteenamme on lasten ja nuorten varhainen tukeminen ja toimivien tukien löytäminen arkeen.
Moniammatilliseen tiimiimme kuuluvat mm. asiantuntevat erikoislääkärit, psykologit ja neuropsykologit (lapsille, nuorille sekä aikuisillekin). 

Ajanvaraus ja tiedustelut puhelinajanvarauksestamme numerosta 0400 601 991 / info@proneuron.fi.
Voitte varata aikanne myös 24h verkkoajanvarauksestamme osoitteessa www.proneuron.fi.

Neuropsykiatria NYT -koulutus, 100 ilmoittautujan rajapyykki rikki!

Neuropsykiatria NYT –koulutuksemme on ilmoittautunut jo yli 100 osallistujaa!  Mukaan on ilmoittautunut ihmisiä ympäri Suomen, esimerkiksi Rovaniemeltä, Oulusta, Vaasasta, Turusta, Tampereelta, pääkaupunkiseudulta sekä Kotkasta. Moniammatillisuus on upeasti edustettuna myös osallistujissamme, yhteensä 15 eri ammattiryhmästä on tulijoita, muun muassa lääkäreitä, puheterapeutteja, sosiaalityöntekijöitä, neuropsykologeja, neuropsykiatrisia valmentajia, toimintaterapeutteja, erityisopettajia sekä kuntoutusohjaajia on mukana. Lämpimästi tervetuloa kaikille jo ilmoittautuneille, ilo nähdä teidät syyskuussa.

 

Varaathan oman paikkasi pian, jos et ole vielä ilmoittautunut! Ilmoittautumiseen pääset tästä.

ADHD:n uusitut hoitosuositukset nyt myös aikuisille

ADHD:n käypähoitosuositukset täydennettiin koskemaan myös aikuisia. ProNeuronista saat kattavat palvelut ADHD-diagnostiikkaan ja -kuntoutukseen lapsille, nuorille ja aikuisille. Uusista hoitosuosituksista käymme varmasti myös keskustelua syksyn Neuropsykiatria NYT -koulutuksessa.

Uusista käypähoitosuosituksista saat lisätietoa täältä ja Neuropsykiatria NYT -koulutuksestamme täältä.

Puheterapeuttimme Paula Pirilä asiantuntijana Radio Suomessa!

Puheterapeuttimme Paula Pirilä kävi viime viikolla Radio Suomen iltaohjelmassa keskustelemassa tärkeästä aiheesta liittyen aikuisten puhehäiriöihin, käykäähän kuuntelemassa koko lähetys tästä linkistä:
 
http://areena.yle.fi/1-4097686

Lastenneurologi Paula Tuomikoski on aloittanut vastaanottonsa ProNeuronissa

Paula Tuomikoskella on monipuolinen kokemus lastenneurologin työstä. Tutustu tarkemmin Paulan osaamiseen tästä

Myös kotikäynnit ovat mahdollisia.

Ajanvaraus ja tiedustelut: p. 0400 601 991 / info (at) proneuron.fi.
Voitte varata ajan myös 24h verkkoajanvarauksestamme.
 

KOULUTUS: NEUROPSYKIATRIA NYT 14. - 15.9 Helsinki

Koulutukseen ilmoittautuminen on nyt avattu!

Ilmoittautumaan pääset seuraavasta linkistä:

 

ILMOITTAUTUMISLOMAKE

Paikkoja on rajoitetusti, joten varaathan omasi pian!

 

  

NEUROPSYKIATRIA NYT -

Kehityksellinen neuropsykiatria lapsuudesta aikuisuuteen 

14.-15.9.2017 HelsinkiKOULUTUKSEN SISÄLLÖSTÄ: Koulutukseen on koottu keskeisiä tämän päivän moniammatillisia aiheita neuropsykiatrisen tutkimuksen, arvioinnin, kuntoutuksen ja ohjauksen näkökulmista. Tavoitteena on tarjota asiantunteva ja kattava päivitys kiinnostavimmista nykytiedon mukaisista tutkimuksen tuloksista, koota yhteen, mitä neuropsykiatria on tänään ja miten erilaisia kuntoutuksia sekä menetelmiä toteutetaan nykyään arjen asiakastyössä.

 

Koulutuksen ohjelmaan pääset tästä

 

KENELLE: Koulutus on kohdennettu eri alojen ammattilaisille, jotka työskentelevät eri-ikäisten neuropsykiatristen, kuten autismikirjon tai ADHD- asiakkaiden, kuntoutuksen, ohjauksen, terapian tai arvioinnin parissa ja jotka haluavat päivittää tietojaan sekä osaamistaan käytännönläheisesti kehityksellisestä neuropsykiatriasta. Se sopii terveydenalan, sosiaali- ja opetustoimen työntekijöille, terapia- ja hoitohenkilöstölle (mm. puhe- ja toimintaterapeutit, psykologit, hoitajat, terapeutit, kuntouttajat) sekä asiasta kiinnostuneille. Koulutukseen mahtuu 170 ensimmäiseksi ilmoittautunutta.

 

LISÄTIETOA: NEUROPSYKIATRIA NYT -kehityksellinen neuropsykiatria lapsuudesta aikuisuuteen 14.-15.9.2017 (1-2 PÄIVÄÄ) luentojen tiivistelmiä ja luennoitsijoiden esittelyitä on nähtävissä huhtikuun 20. päivä alkaen sivuillamme.

Luentojen esittelyihin pääset tästä

Lisätiedot ja ohjelma nähtävissä koulutuksen omilla sivuilla, jonne pääset klikkaalla tästä!

LIITY HUIKEAAN TIIMIIMME!

ProNeuron on kotimainen, terapeuttien vuonna 2010 perustama moniammatillinen terapia- ja lääkärikeskus Espoon Leppävaarassa juna-aseman vieressä. ProNeuron tarjoaa kuntoutus-, tutkimus- ja arviointipalveluita kaikenikäisille asiakkaille. Asiakaskuntamme on monipuolinen (kehityksellinen neuropsykiatria, neurologia ja psykiatria) ja palveluihimme voi hakeutua ilman lähetettä. Asiakkaitamme ovat yksityishenkilöt ja julkinen sektori (mm. Kela, HUS, kaupungit). Olemme mukana yhteiskunnallisesti tärkeissä kuntoutuksen kehittämishankkeissa (mm. Kelan Oma Väylä) ja kehitämme jatkuvasti omia työtapojamme. Arvostamme asiakkaidemme yksilöllistä, laadukasta ja kokonaisvaltaista hoitoa elämän eri vaiheissa.

ProNeuron etsii nyt joukkoonsa:
LASTEN / NUORTEN NEUROPSYKOLOGIA
LASTEN / NUORTEN PUHETERAPEUTTIA

Meillä on mahdollista:

- toteuttaa omia, itselle tärkeitä ammatillisia arvoja joustavasti oman elämäntilanteen mukaan
- toimia ensisijaisesti ammatinharjoittajana, mutta alkuun myös provisiotyöntekijänä. Työnkuvan, työajat ja määrän voit räätälöidä itsellesi sopiviksi. ProNeuron tarjoaa kilpailukykyisen ansion ja työedut!
- työskennellä eri-ikäisten asiakkaiden parissa yksin tai yhdessä kollegojen kanssa
- työskennellä  mukavassa ja innostavassa työyhteisössä. Työyhteisöömme kuuluu noin 40 ammattilaista, joita voit käyttää työsi tukena. Voit tehdä yhteistyötä esim. lastenneurologin, lastenpsykiatrin sekä meillä työskentelevien muiden neuropsykologien kanssa.
- kouluttautua, oppia ja ennen kaikkea virkistyä yhdessä!

Ota rohkeasti yhteyttä, kerromme mielellämme lisää meistä ProNelaisista ja tulevista työtehtävistäsi!

Hakuaika: 20.3 - 1.6.2017

Lisätietoja ja hakemukset:

Hanna Uurainen, kuntoutuspäällikkö
0400 998 791 / hanna.uurainen@proneuron.fi
ProNeuron, Harakantie 18 A 02650 Espoo www.proneuron.fi

Marika Uimonen, puheterapeutti, FM
040 583 0492 / marika.uimonen@proneuron.fi
ProNeuron, Harakantie 18 A 02650 Espoo www.proneuron.fi

 

UUTTA: Psykologin palveluohjausta puhelimitse tai vastaanotolla.

Miten löytää omaan henkilökohtaiseen elämäntilanteeseensa parhaiten soveltuvan tukikeinon ja mistä lähteä liikkeelle? Itselleen tai läheiselleen sopivan hoito – ja kuntoutusmuodon selvittäminen on usein haasteellista.
Tarjoamme maksutonta psykologin palveluohjausta puhelimitse maanantaisin ja torstaisin. Palveluohjauksen aikoja (10 min) voi varata etukäteen 24h nettiajanvarauksestamme (www.proneuron.fi) tai puhelimitse 0400 601 991. Psykologin palveluohjausta ilman ajanvarausta puhelimitse aina maanantaisin klo 10-11:00 numerosta 040 758 3339.

Tiesitkö, että joka neljännellä on oppimisvaikeuksia?

Oppimisvaikeus voi olla kapea-alainen tai laajempi ja se voi vaikuttaa oppimisen lisäksi myös muihin elämän osa-alueisiin esimerkiksi itsetuntoon. Mitä varhaisemmin oppimisvaikeus todetaan, sitä mutkattomammin opintie kulkee, kuitenkaan koskaan ei ole liian myöhäistä löytää toimivia ratkaisuja. Erilaisia oppimisvaikeuksia voidaan helpottaa selvittämällä mistä on kyse ja löytämällä sopivat henkilökohtaiset tukikeinot.

Esimerkiksi lukivaikeuden voi todentaa lyhyellä tutkimuksella ja sen perusteella voi saada erityisjärjestelyjä, kuten lisätukitoimia peruskouluun, pääsykokeisiin tai muita asiaankuuluvia helpotuksia mm. opiskelupaikan hakuun ja opiskeluun. ProNeuronista saat nopeasti tutkimukset ja tarvittavan todistuksen ja konsultoinnin opiskelujen erityisjärjestelyihin.
 
Oppimiseen erikoistunut tiimimme suunnittelee kanssasi tarvittavat tukitoimet. Asiantuntevalla ohjauksella voidaan helpottaa oppimista ratkaisevasti.

Otathan yhteyttä asiakaspalveluumme p. 0400 601 991 tai nettiajanvaraukseen www.proneuron.fi

Tulossa huikea neuropsykiatrinen koulutuskokonaisuus!

Koulutus sopii lasten, nuorten ja aikuisten kanssa työskentelevälle terapia- ja hoitohenkilöstölle, kuntouttajille ja ohjaajille sosiaali- ja terveystoimen sekä kasvatus- ja opetusalan ammattihenkilöille sekä asiasta kiinnostuneille.

Mukana kouluttamassa alan tutkijoita, lääkäreitä ja eri alojen terapeutteja sekä kuntouttajia.

Kattava viimeisimmän tiedon ja käytännön taidon kokonaisuus neuropsykiatriasta elämän eri vaiheisiin.

Lisätietoja tulossa pian!

Kouluvalmiusarviot ja muut psykologin tutkimukset ProNeuronista!

Kevään kuluessa kouluissa, päiväkodeissa sekä lapsiperheissä
pohditaan tulevan syksyn kouluasioita.
Koulun aloitusajankohdan, kouluvalmiuksien tai koulumuodon
arvioimiseksi tarvitaan usein lisäselvityksiä.

Teemme ProNeuronissa lasten koulukypsyystutkimuksia ja muita tutkimuksia lasten sekä nuorten
oppimisen ja kehityksen kartoittamiseksi.

Tarjoamme monipuolisia tutkimus- ja kuntoutuspalveluita:
- lasten ja nuorten erikoislääkäripalvelut
- psykologin ja neuropsykologin tutkimukset ja kuntoutus
- puheterapeutin tutkimukset ja kuntoutus
- toimintaterapeutin tutkimukset ja kuntoutus
- terapiapalvelut

Tutkimukset voidaan toteuttaa tarvittaessa kouluissa tai
päiväkodeissa. Palveluihimme ei tarvita lähetettä. Vastaanottomme on
avoinna myös iltaisin sekä lauantaisin. Tarjoamme palveluita suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi.

Ajanvaraus ja tiedustelut:
0400 601 991 / info@proneuron.fi

Erikoislääkäriemme ajat varattavissa myös 24h verkkoajanvarauksestamme osoitteessa www.proneuron.fi
 

Terapiaan ja kuntoutukseen nopeasti ja vaivattomasti

Vapaita aikoja tällä hetkellä seuraaviin yksilökuntoutuksiin ja terapiohin:

  • Neuropsykologiaan perehtyneen psykologin kuntoutus
  • Neuropsykiatrinen valmennus (lapset, nuoret ja aikuiset)
  • Psykologin tukikeskustelut (nuoret ja aikuiset)
  • Koulutuspsykoterapia (nuoret ja aikuiset)
  • Perheterapia (kelan vaativa kuntoutus, harkinnanvarainen kuntoutus)


Ajanvaraus ja tiedustelut puhelinajanvarauksestamme numerosta 0400 601 991 / info@proneuron.fi
Psykologin tukikeskustelu sekä koulutuspsykoterapia aikoja varattavissa myös 24h verkkoajanvarauksestamme osoitteessa www.proneuron.fi

ProNeuronin asiantuntevat erikoislääkärit

ProNeuronissa tehdään yksilölliset ja kokonaisvaltaiset tutkimukset sekä arviot. Tarvittaessa erikoislääkärimme tekevät yhteistyötä neuropsykologiemme ja muiden erityisosaajien kanssa.

Ajanvaraus ja tiedustelut puhelinajanvarauksestamme numerosta 0400 601 991 / info@proneuron.fi
Voitte varata aikanne myös 24h verkkoajanvarauksestamme osoitteessa www.proneuron.fi

Aikoja vapaana lyhytpsykoterapiaan sekä perheterapiaan

Psykoterapeutti Iiris Koskisen vastaanotolle voi varata aikaa mm. ahdistukseen, masennukseen tai menetykseen ja suruun liittyvissä asioissa. Lisäksi ihmissuhteisiin liittyvissä kommunikaatio- ja vuorovaikutusvaikeuksissa. Lyhytpsykoterapia on kestoltaan 10-15 kertaa.

Ajanvaraus ja tiedustelut: p. 0400 601 991/ info@proneuron.fi. Aikoja varattavissa myös 24h verkkoajanvarauksestamme. 

Perhepsykoterapeutti Jani Kjällille on varattavissa aikoja perheterapiaan Kelan vaativana tai harkinnanvaraisena kuntoutuksena.

Ajanvaraus ja tiedustelut: p. 0400 601 991 / info@proneuron.fi

Haemme työyhteisöömme puheterapeuttia!

Teemme työtä itsenäisesti, mutta toisiamme tukien. Kokoonnumme säännöllisesti ja ylläpidämme ammattitaitoamme sekä työviihtyvyyttä yhdessä muiden mukavien ProNelaisten kanssa. Säännöllinen työnohjaus on järjestetty. Puheterapiaa-asiakkiaina ovat lapset, nuoret ja aikuiset, joilla on erilaisia kielen-, puheen-, ja kommunikaation häiriöitä. Olemme erikoistuneet autismikirjon asiakkaiden yksilö- ja ryhmäkuntoutukseen. Teemme myös kymmeniä R-ryhmävastaanottoja vuosittain yhtesityössä Espoon kaupungin kanssa. Myös sinulla on mahdollisuus osallistua ryhmäkuntoutuksen toteuttamiseen!

ProNeuron tarjoaa asiantuntevan ja innostavan moniammatillisen työyhteisöperheen, jossa on mahdollisuus toteuttaa omia, itselle tärkeitä ammatillisia arvoja joustavasti oman elämäntilanteen mukaan. Työyhteisöömme kuuluu noin noin 40 ammattilaista neurologian, psykiatrian ja neuropsykiatriasta aloilta. Kouluttaudumme yhdessä ja opimme toisiltamme. Arvostamme asiakkaidemme yksilöllistä, laadukasta ja kokonaisvaltaista hoitoa elämän eri vaiheissa.

Työtä on mahdollisuus toteuttaa ammatinharjoittajana. Saat täyden tuen aloitukseen! Työnkuvan, omat työajat ja määrän voit räätälöidä itsellesi sopiviksi. Ota yhteyttä niin jutellaan lisää! 

Sijaitsemme hyvien kulkuyhteyksien, kehä I:n ja juna-aseman vieressä Espoon Leppävaarassa. Maksuttomia parkkipaikkoja on lähellä.

Hakuaika: 22.8 -31.10.2016

Lisätietoja: Marika Uimonen p. 040 583 0492  tai info@proneuron.fi

Koulunkäyntiä sekä opiskelua tukevat tutkimukset ja kartoitukset ProNeuronista!

Koulut ovat jälleen alkaneet. ProNeuronista saat nopeasti asiantuntevat tutkimukset ja kartoitukset koulunkäyntiin liittyviin haasteisiin. Moniammatilliseen tiimiimme kuuluvat mm. asiantuntevat erikoislääkärit, psykologit ja neuropsykologit (lapsille, nuorille sekä aikuisillekin).  Palvelemme nopeasti ilman jonotusta.

Ajanvaraus ja tiedustelut puhelinajanvarauksestamme numerosta 0400 601 991 / info@proneuron.fi.
Voitte varata aikanne myös 24h verkkoajanvarauksestamme osoitteessa www.proneuron.fi.

Työikäisten ja ikääntyneiden neuropsykologinen kuntoutus

ProNeuronin neuropsykologeilla on erityisosaamista kehityksellisestä neuropsykiatriasta ( mm. autismin kirjo, ADHD) ja neurologiasta (aivovammat, AVH, sydämenpysähdyksen ja kasvainten jälkitilat yms.). Lisäksi joukostamme löytyy asiantuntemusta geriatrisesta neuropsykogiasta (muistihäiriöt / muistisairaudet).

Kysy myös vapaita paikkoja lasten ja nuorten kuntoutuksiin!

Tiedustelut ja ajanvaraus p. 0400 601 991 / info (at) proneuron.fi

Vapaita aikoja neuropsykologisiin tutkimuksiin

Ajanvaraus ja tiedustelut: p. 0400 601 991 / info (at) proneuron.fi. Voitte varata ajan myös 24h verkkoajanvarauksestamme.


 

Varattavissa aikoja psykiatrian erikoislääkärille, lastenpsykiatreille, lastenneurologille sekä psykologeillemme

ProNeuronin erikoislääkäreiden vastaanotolle on helppo tulla pienemmissä tai suuremmissa kysymyksissä sekä asioissa. Lääkärimme ovat kokeneita ja erittäin pidettyjä asiakkaidemme palautteen mukaan.

Psykiatrian erikoislääkäri Mika Määtän vastaanotolle voi hakeutua esim. hankalan
elämäntilanteen, ahdistuksen, masennuksen, muun psyykkisen oireilun tai keskittymisvaikeuksien
vuoksi.

Lastenpsykiatriemme  Terhi Pajusen, Hanna Raaskan ja Mika Soinisen vastaanotoille voi tulla lapsen ja nuoren kehitykseen, tunne-elämään, sosiaaliseen toimintaan ja käyttäytymiseen sekä koulunkäyntiin liittyvissä
kysymyksissä. Lastenneurologi Sanna-Leena Vanhanen ottaa vastaan oppimisvaikeuksissa ja muissa kehitykseen liittyvissä neurologissa sekä neuropsykiatrisissa kysymyksissä.

Psykologeillemme on varattavissa aikoja nopeastikin tukikeskusteluihin.
Tukikeskustelusta on hyötyä  esimerkiksi haastavan elämäntilanteen,
ihmissuhdeongelmien tai töihin / opintoihin liittyvien vaikeuksien
kanssa.

Ajanvaraus ja tiedustelut: p. 0400 601 991 / info (at) proneuron.fi
Voitte varata ajan myös 24h verkkoajanvarauksestamme. 

Tervetuloa!

Kognitiivis-integratiivista koulutuspsykoterapiaa nuorille (yli 16v) ja aikuisille

Yli kymmenen vuotta asiakastyössä toiminut psykologi Sari Nyström ottaa psykoterapiaopintoihin liittyen vastaan koulutusasiakkaita kokeneen psykoterapeutin työnohjauksessa.

Koulutuspsykoterapia ei ole Kela-korvattavaa, mutta hinta on edullisempi kuin valmistuneilla psykoterapeuteilla. Koulutuspsykoterapia soveltuu erityisesti henkilöille, jotka haluavat lyhyttä terapiaa tai ovat motivoituneita terapeuttiseen työskentelyyn, mutta eivät ole oikeutettuja Kelan tukemaan pitkään kuntoutuspsykoterapiaan.

Koulutuspsykoterapia on kestoltaan tyypillisesti 10-20 kertaa. Kestosta sovitaan aina yksilöllisesti asiakkaan kanssa ensimmäisellä tapaamiskerralla. Tapaamisia on yleensä kerran viikossa 45 minuuttia. Hinta 45e /45min (edellyttää sitoutumista vähintään 10 kerran jaksoon).

Tutustu tarkemmin Sari Nyströmin osaamisalueisiin ja palveluihin tästä http://www.proneuron.fi/sari_nystrom/

Voit kysyä lisätietoja sari.nystrom (at) proneuron.fi / p. 044 978 9881

Varaa aikasi helposti ja nopeasti netissä psykologin tukikeskusteluun!

Voit varata ajan tukikeskusteluun psykologi Sari Nyströmille, jos sinulla on esimerkiksi hankala elämäntilanne tai kriisi, ihmissuhdeongelmia tai työhön/opintoihin liittyviä vaikeuksia. Sari on kokenut psykologi ja kognitiivis-integratiivisessa psykoterapiakoulutuksessa. Sarilla on erityisosaamista mm. neuropsykiatrisista häiriöistä (autismin kirjo, keskittymisvaikeudet).

Tapaamisia on useimmiten 1-5 kertaa mutta arvioimme yhdessä tarpeen aina ensimmäisellä tapaamiskerralla ja sovimme mihin työskentelyssä erityisesti keskitymme. Hinta 75e /45min.

Tutustu tarkemmin Sari Nyströmin osaamisalueisiin ja palveluihin http://www.proneuron.fi/sari_nystrom/

Voit kysyä lisätietoja sari.nystrom (at) proneuron.fi / p. 0044 978 9881. 24h ajanvaraus osoitteessa www.proneuron.fi

Vapaita aikoja nuorille sekä aikuisille neuropsykologisiin tutkimuksiinAjanvaraus ja tiedustelut: p. 0400 601 991 / info (at) proneuron.fi
Voitte varata ajan myös 24h verkkoajanvarauksestamme.

Haemme työyhteisöömme neurologia, geriatria, lastenneuropsykologia ja puheterapeuttia

Haemme työyhteisöömme neurologia, geriatria, lastenneuropsykologia ja puheterapeuttia 

ProNeuron on moniammatillinen terapia- ja lääkärikeskus, joka tarjoaa tutkimuksia, arviointeja ja kuntoutuspalveluita eri-ikäisille asiakkaille. Asiakkaitamme ovat yksityishenkilöt ja julkinen sektori. 

 

Sijaitsemme hyvien kulkuyhteyksien, kehä I:n ja juna-aseman vieressä Espoon Leppävaarassa. Maksuttomia parkkipaikkoja on lähellä. Työyhteisöömme kuuluu noin noin 40 ammattilaista neurologian, psykiatrian ja neuropsykiatriasta aloilta. Kouluttaudumme yhdessä ja opimme toisiltamme. 

 

ProNeuron tarjoaa asiantuntevan moniammatillisen työyhteisön ja mahdollisuuden toteuttaa omia, itselle tärkeitä ammatillisia arvoja joustavasti oman elämäntilanteen mukaan. ProNeuronissa voit tehdä töitä itsenäisesti ja ammattitaitoisen tiimin jäsenenä. Saat työsi tueksi eri ammattialojen asiantuntijat. Arvostamme asiakkaidemme yksilöllistä, laadukasta ja kokonaisvaltaista hoitoa elämän eri vaiheissa.

 

Työtä on mahdollisuus toteuttaa ammatinharjoittajana tai palkkatyöntekijänä. Työnkuvan, omat työajat ja määrän voit räätälöidä itsellesi sopiviksi. 

 

Hakuaika 16.11.2015-15.1.2016. Asiantuntemus kehityksellisestä neuropsykiatriasta katsotaan eduksi. 

 

Lisätietoja
Anne Avellan / Marika Uimonen 040 7216547 / 040 583 0492  tai info (at) proneuron.fi

ProNeuronin 24h verkkoajanvaraus

Varauksien teko ja omien aikojen seuranta tapahtuu kirjautumalla henkilötunnuksella ja omalla nimellä. Ensimmäisellä kerralla sinun tulee rekisteröityä palveluun.

Kaikki asiantuntijamme eivät ole  verkkoajanvarauksessa. Mikäli ette löydä sopivaa aikaa, olkaa hyvä ja ottakaa yhteyttä ajanvaraukseemme p. 0400 601 991 / info@proneuron.fi

 Verkkoajanvaraukseen pääset tästä
 

ProNeuronin erikoislääkäripalvelut ovat monipuolistuneet!

ProNeuronista on saatavilla aikuispsykiatrian ja lastenpsykiatrian erikoislääkäripalveluita. ProNeuronista saat kokonaisvaltaista psykiatrian ja neuropsykiatrian palvelua - erikoislääkäripalvelut, tutkimukset, terapiat, kuntoutukset.

Erikoislääkärimme tekevät tiivistä yhteistyöstä keskuksen muiden asiantuntijoiden kanssa asiakkaan yksilöllisten tarpeiden mukaan. Saat erikoislääkäripalvelut, tutkimukset, kuntoutukset, valmennuspalvelut ja terapiat samasta paikasta joustavasti ilman lähetettä. Asiakkaaksemme voi hakeutua esimerkiksi pienemmissä hyvinvoinnin ja elämänhallinnan kysymyksissä tai kun tarvitaan diagnostisia tutkimuksia, lääkehoitoa, oma lääkäripalvelua, tukikeskusteluja tai pidempää terapiaa ja kuntoutusta.

Lastenpsykiatri Terhi Pajunen ja Mediaplanet-haastattelu

ProNeuronin lastenpsykiatrian erikoislääkäri Terhi Pajunen käsittelee Mediaplanetin haastattelussa neuropsykiatrisen näkökulman hyötyjä ja kuinka tärkeää on saada tarkoituksenmukaista terapiaa arjen haasteissa.

Lue lisää Terhin ajatuksista täältä.

ProNeuronin valmennuspalvelut

ProNeuronin neuropsykiatriset valmentajat antavat yksilö- tai perhevalmennusta eri- ikäisille asiakkaille. Valmennukseen voi hakeutua kun tarvitaan tukea, ohjausta sekä käytännön suunnitelmaa arjenhallintaan. Valmennuksesta on apua erilaisissa arjen asioissa kuten esimerkiksi aikatalutukseen, asioiden hoitamiseen, tavoitteiden saavuttamiseen, koulunkäyntiin, opiskeluun, työelämään, vapaa-aikaan tai perhesuhteisiin liittyvissä haasteissa. Valmennus tähtää konkreettisiin muutoksiin asiakkaan arjessa ja toiminnassa. Valmennuspalvelut ovat kaikille avoimia ja lähetettä ei tarvita.
Ajan voi varata ajanvarauspalvelustamme 0400 601 991.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ahdistus ja pelot
Masennus
Uupumus
Paniikkihäiriö
Esiintymisjännitys
Oppimisvaikeudet
Lukivaikeudet
Keskittymisvaikeudet
Tarkkaavuushäiriöt
Puheen ja kielenkehityksen vaikeudet
Sosiaalisen kanssakäymisen vaikeudet
Kehityshäiriöt
Autismin kirjon häiriöt
Varhaisen vuorovaikutuksen ongelmat
Syömisongelmat
Käytöshäiriöt
Persoonallisuusongelmat
Pakko-oireet
Koulu- ja opiskeluvaikeudet
Äänenkäytön ongelmat
Arjen- ja elämänhallinnan vaikeudet
Elämän kriisit
Lataa ProNeuron-esite