Meille johtavaksi puheterapeutiksi

Etsimme johtavaa puheterapeuttia –

Tule kehittämään uutta puheterapiatoimintaa

ProNeuron on kasvava moniammatillinen työyhteisö, joka tarjoaa laajasti erilaisia kuntoutus- ja terapiapalveluita, arviointeja, tutkimuksia sekä lääkäripalveluita saman katon alla. Palveluihimme hakeutuvat eri-ikäiset asiakkaat ympäri Suomen. Tällä hetkellä meillä on kolme toimipistettä pääkaupunkiseudulla Espoossa, Helsingissä ja Vantaalla hyvien kulkuyhteyksien päässä. Yksityisellä sektorilla olemme neuropsykiatrian edelläkävijä.

Tuleva työsi johtavana puheterapeuttina on monipuolinen. Johtavana puheterapeuttina toimit puheterapiatiimin vetäjänä, osana ProNeuronin johtoryhmää sekä kehität uutta puheterapeuttista palvelutoimintaa. Ammatillisen työnkuvaasi voit itse vaikuttaa. Sinulla on mahdollisuus tehdä yksilökuntoutuksen lisäksi esimerkiksi puheterapeuttisia arviointeja ja ryhmäterapiaa.

Etsimme joukkoomme innovatiivista puheterapeuttia, joka haluaa tarttua uusiin haasteisiin. Toivomme, että Sinulla on työkokemusta puheterapeuttina toimimisesta viiden vuoden verran. Työaika on joustava ja etätyötä on mahdollista toteuttaa oman toiveensa mukaan.

Hakuaika 15.3.2021-9.4.2021

Oletko sinä uusi johtava puheterapeuttimme? Soita rohkeasti ja kysy lisää!

Marika Uimonen
040 5830492 / marika.uimonen (at) proneuron.fi