Otathan käynnille mukaan:

Käynnille on erittäin tärkeää ottaa mukaan hoitoa edistävät lausunnot, tutkimustulokset sekä muut käyntitekstit kopioituna (kopioinnista veloitamme kopiointimaksun, ks. hinnasto). Edellä mainitut esitiedot voi myös lähettää etukäteen postitse osoitteeseen:

ProNeuron
Harakantie 18 A
02650 Espoo

Ilmoittautumista varten ota mukaan kuvallinen henkilökortti sekä Kela-kortti.

MAKSUTAVAT: PANKKI- JA LUOTTOKORTTI

Varatun ajan peruutus/ siirto:

Voit peruuttaa tai muuttaa varaamasi ajan maksutta vuorokautta ennen varattua aikaa. Mikäli olet varannut aikasi sähköisessä ajanvarauksessa peruutus tapahtuu osiossa: Aiemmat varauksesi ja yhteystietosi. Tarvitset varaustesi muokkaamiseen varaustunnuksen. Varaustunnuksen olet saanut sähköpostiisi aiemman varauksesi yhteydessä. Peruutukset voi tehdä myös puhelimitse numeroon 0400 601 991.

Samalle päivälle varatun aikasi voit perua tai vaihtaa vain puhelimitse numerosta 0400 601 991.
Peruuttamattomasta tai alle vuorokautta (24h) ennen perutusta ajasta veloitamme käyntimaksun.
Alle 24 tunnin päähän varatut ajat ovat sitovia ja niiden peruutuksista veloitamme käyntimaksun hinnan (erikoislääkärin käynnit)

 

Neuropsykiatrinen diagnosointi

Neuropsykiatristen ongelmien arviointi ja tutkimus toteutuu Käypä hoito -suosituksen mukaisesti. Diagnosoinnin perustana on laaja-alainen arvio henkilön toimintakyvystä ja oireista, kehityshistoriasta, elämäntilanteesta ja muista oireisiin vaikuttavista tekijöistä. Diagnoosin tarkentuminen ohjaa hoidon ja kuntoutuksen suunnittelua. Neuropsykiatrinen diagnosointi koostuu erityistyöntekijän alkukartoituksesta sekä lääkärikäynneistä. Erityistyöntekijän alkukartoitus ketteröittää hoitoon pääsyä, vähentää lääkäritapaamiskertoja ja siten pienentää tutkimuskokonaisuuden hintaa.

1)    Yli 18-vuotiaiden  diagnosointi alkaa erityistyöntekijän alkukartoituksella. Siinä haastattelemalla ja strukturoiduilla kyselylomakkeilla kootaan tietoa mm. lapsuus- ja nuoruusajan kehityksestä, oppimiseen liittyvistä asioista, kokemistasi oireista ja niiden vaikutuksesta arkeen. Lapsuus ja nuoruusvaiheen tietojen keräämisessä on eduksi, jos kartoituskäynnillä on osan aikaa myös mukana näistä vaiheista tietävä läheinen. Tuo mukanasi mahdolliset aiemmat sairauskertomustiedot ja tutkimuslausunnot sekä neuvola- ja kouluterveydenhuollon asiakirjat (esim. päiväkodin arviot, koulutodistukset, HOJKS-arviot)

2)      Saat lähetteen tarvittaviin laboratoriotutkimuksiin.

3)      Lääkärin tutkimuskäyntejä on 2-3 kertaa.

 

Erikoislääkärin vastaanotto ja alle 18-vuotiaat:

Alle 18-vuotiaiden asiakkaiden ensikäynnille suosittelemme vanhempaa/ huoltajaa tulemaan mukaan. Erikoislääkärin vastaanotolle voi myös tulla ilman lasta ns. konsultaatiokäynnille. (ajanvaraus tehdään silti lapsen tiedoilla).

 

KANTA:

Olemme liittyneet Kantaan 1.1.2019 alkaen.