Neuropsykiatrian edelläkävijä

ProNeuron on kotimainen terapeuttien vuonna 2010 perustama terapia- ja lääkärikeskus. Tarjoamme laadukkaita terveys- ja sosiaalipalveluita eri-ikäisille henkilöasiakkaille sekä sopimuskumppaneille, kuten KELA, HUS ja muut sairaanhoitopiirit sekä kunnat ja kaupungit.

Lataa tästä ProNeuronin yleisesite

 

Käynti- ja postiosoite:

 

Espoon toimipiste

ProNeuron
Harakantie 18 A, 3 krs
02650 Espoo
Puhelin: 0400 601 991

Sijaitsee Kehä I:n varrella Espoon Leppävaaran terveyskeskuksen vieressä ja kauppakeskus Sellon välittömässä läheisyydessä. Kulkuyhteydet junalla ja linja-autolla ovat erinomaiset. Juna-ja linja-autoasemalta kävely kestää vain muutaman minuutin. Helsingin rautatieasemalta junat (A,E,U,Y) kulkevat 10 minuutin välein Leppävaaraan ja matka kestää 12-16 min. Kävely asemalta: Lähde kulkemaan Läkkitorin suuntaan (kauppakeskus Sellon vastakkaiseen suuntaan). Välittömästi asematunnelin jälkeen käänny viistosti oikealle kaartaen. Sadan metrin päässä näkyy kolmikerroksinen talo, jossa maamerkkinä talon korkuinen kupera lasitiiliseinä.

Ulko-oven vieressä on summeri, jota soittamalla Sinulle avataan ovi. Tiloihin pääset hissillä.  ProNeuronissa on huomioitu liikuntarajoitteiset asiakkaat.

Harakantie 18 A

 

Helsingin toimipiste

Pakarituvantie 4
00410 Helsinki

Sijaitsee Malminkartanossa samoissa tiloissa Kuntoutussäätion kanssa. Sisään tullaan pääovista, jotka ovat auki virka-aikaan. Lähin juna-asema on Malminkartano, noin 800m päässä, lisäksi bussi 37 pysästyy rakennuksen edessä.